Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger

Denne personvernerklæringen gjelder for FoTobben as sine nettsteder. FoTobben as er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsidene: www.fotobben.no FoTobben as samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort. Eksempler på informasjon som innhentes:

• E-postadresse

• Fornavn og etternavn

• Firmanavn

Hvordan informasjon innhentes?

FoTobben as samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten. Eksempel på skjema:

• For å kunne sende relevant informasjon. ved f.eks booking av fotografering eller pris på innramming eller ur reprasjoner. Hvordan lagres informasjonen? Informasjon innhentet gjennom skjema på FoTobben.no lagres i Outlook. Hvordan slettes opplysningene? Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte Anne/ FoTobben as Utlevering av informasjon til tredjepart? Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men FoTobben kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av FoTobben as. Rettigheter Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven. Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake. Dersom du mener at FoTobben as ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no. Kontaktinformasjon FoTobben as/ Anne