Hopp til innholdet

Fotograf: info og priser

Anne M. Steine

ansatt som fotograf hos FoTobben as siden 2001,
eier og daglig leder siden 2019

Jeg er 40 år, født og oppvokst i Heidal. Nå bosatt og jobber på Vinstra. Jeg er 2 barns mor og fotograf på heltid. Utdannet ved Norsk fotofagskole, pluss et år ved Lofoten folkehøgskole på linjen for fagfoto. Pluss et par år som fotograf i Hunderfossen familiepark.

Med unntak av en sesong som servitør og en vinter på Gålå Skiarena har jeg jobbet med fotografi siden 1998.

Jeg fotograferer både i studio og utendørs, barn, nyfødt, bryllup og konfirmanter er det jeg jobber mest med. Matfoto og andre reklame jobber liker jeg veldig godt og gir en flott avveksling fra studio jobbene. Min absolutte favoritt er når jeg kan være flue på veggen å dokumentere livet slik det foregår foran kamera uten for mye inngripen. Jeg elsker de levende bildene og de ekte utrykkene og følelsene.